ACTUEEL

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Bedankt voor je inschrijving!

januari 2021.jpg

THE BOOK OF JOY

BOEK VAN DE MAAND JANUARI 2021

De Dalai Lama en Desmond Tutu hebben beiden veel tegenslagen moeten overwinnen. Ondanks hun ontberingen - of zoals ze zelf zeggen dankzij hun ontberingen - behoren ze tot de vrolijkste mensen ter wereld. Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dalai Lama reisde Desmond Tutu naar Dharamsala om samen HET BOEK VAN VREUGDE te maken als cadeau voor iedereen. Tijdens deze bijzondere week toonden ze met hun eigen uitbundigheid, compassie en humor hoe vreugde kan groeien van een voorbijgaande emotie tot een blijvende, solidelevenshouding. Het is mooi om te lezen hoe onbelangrijk hun verschillen worden, want hun kernboodschap is dezelfde: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen.

Douglas Abrams, Dalai Lama, Desmond Tutu
Uitg.: HarperCollins
ISBN: 9789402700459

December 2020.jpg

PLACES BEYOND

BOEK VAN DE MAAND DECEMBER 2020

Fotograaf en beeldend kunstenaar, Erik Johansson creëert surrealistische werelden door middel van zijn eigen unieke methode. Het kost hem vaak maanden om slechts één beeld te creëren, in een proces waarin zijn foto's worden gecombineerd zodat er een originele plek ontstaat. Het resultaat is vaak humoristisch, soms zelfs eng, maar altijd verbluffend. Erik Johansson is wereldberoemd geworden door zijn boeiende en gedetailleerde beelden. Places Beyond is zijn tweede en grootste boek tot nu toe en presenteert zijn beste afbeeldingen op groot formaat.

November 2020.jpg

DE KRACHT VAN KWETSBAARHEID

BOEK VAN DE MAAND NOVEMBER 2020

Wat betekent het om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme? In De kracht van kwetsbaarheid moedigt Brené Brown je aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan. Want of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is niet makkelijk om risico’s te nemen zonder dat succes gegarandeerd is, maar het is wel de moeite waard.

Oktober 2020.jpg

DIT IS EEN GOEDE GIDS VOOR EEN DUURZAME LIFESTYLE

BOEK VAN DE MAAND OKTOBER 2020

Wil je wat bewuster leven, maar je weet niet hoe? En je kunt er eigenlijk niet veel tijd, geld of gedoe in steken? Dan is dit jouw boek. Het staat vol praktische en positieve tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd en laat zien dat mooi en verantwoord prima samen gaan.

September 2020.jpg

DE GROENE BAKPLAAT

BOEK VAN DE MAAND SEPTEMBER 2020

Rukmini Iyer

75 groenterecepten uit de oven

In De groene bakplaat staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op bereidingstijd.

Augustus 2020.jpg

DE BIOLOGIE VAN DE OVERTUIGING

BOEK VAN DE MAAND AGUSTUS 2020

Hoe je gedachten je leven bepalen - Dr. Bruce H. Lipton

Over de invloed van gedachten en emoties op de werking van onze genen. We kunnen ons bewustzijn zodanig trainen om gezonde overtuigingen te scheppen, hiermee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven.

juli 2020.jpg

FILLE FOLLE

BOEK VAN DE MAAND JULI 2020

Fille Folle - Ilona Lodewijckx & Aurike Quintelier

Alles over girlpower, over feminisme, over jezelf graag zien, over anderen graag zien, over jezelf zijn, anderen zichzelf laten zijn en iedereen die intolerant is niet te tolereren.

juni%202020_edited.jpg

HET VERHAAL VAN JE LEVEN

BOEK VAN DE MAAND JUNI 2020

Mieke Bouma

mei%202020_edited.jpg

DE FONTEIN

BOEK VAN DE MAAND MEI 2020

Els Van Steijn
Grip op je leven door inzicht in je familiesysteem