BEWEGING

Binnen Qinobi hechten we veel belang aan beweging. Tijdens de kinesitherapeutische sessies worden oefeningen aangeleerd gericht op jouw specifieke klachten. Ook een consult voedingsadvies en coaching  bevatten vaak een stimulans tot bewegen. Daarom organiseren we verschillende groepslessen. Zo blijf je gemotiveerd en kan beweging ook op lange termijn zijn vruchten afwerpen. 

  • Gespecialiseerde therapeut

  • In kleine groep

  • Aandacht voor correcte uitvoering

  • Specifieke groepen voor verschillende noden

  • Mogelijk om online mee te volgen

  • Welkom met of zonder klachten

Praxis

Praktische oefeningen voor de axis!
Je gaat aan de slag met je wervelkolom. Zonder te forceren maken we aan de hand van oefeningen de rug en de nek los. Gecombineerd met stretching en verstevigende oefeningen is deze les een boost voor je rug.


Heb je last van je nek of rug of wil je preventief werken aan een soepele wervelkolom, dan is deze les iets voor jou!

Pilates

Pilates is een bewegingsmethode die berust op de totale coördinatie van lichaam en geest. Met een sterke focus op de dieper gelegen spieren, de ademhaling en de kwaliteit van bewegen, is dit een uitstekende oefenmethode voor core-stability.

Het is aangeraden wekelijks pilates te volgen. Zo voel je en zie je je lichaam beetje bij beetje
veranderen!

Gentle Pilates

Wil je graag starten met pilates en de basisprincipes goed onder de knie krijgen? Of hou je meer van een pilatesles waar het tempo iets lager ligt? Kies dan voor de Gentle pilates.

Moving Mom'ents

Zwanger en je wilt leuk in beweging blijven maar weet niet goed hoe? Dan is deze groepsles op jouw lijf geschreven! Blijf actief ter voorbereiding van de bevalling en krijg contact met je wonderlijke lichaam die heel wat veranderingen ondergaat. 

Back to Basics

Groepsles voor mensen met fibromyalgie, CVS, reuma of andere pathologieën die geleidelijk aan met bewegen willen starten. Er worden opbouwende oefeningen aangeboden om het lichaam te leren kennen, rekening houdend met jouw individuele noden. Het doel van deze groepsles is om klachten positief te beïnvloeden en vertrouwen te krijgen in wat jouw lichaam kan.

Moving Mom

Maak terug contact met jouw lichaam na de zwangerschap en krijg het weer in vorm. We gaan aan de slag met uitdagende, maar aangepaste oefeningen zodat jij jouw (sport)activiteiten weer kan hervatten.

Gentle Flexibility

Een groepsles die zich focust op het losmaken van het volledige lichaam met op yoga geïnspireerde oefeningen. De aandacht gaat naar stretching, lichaamscontrole, ademhaling en zachte bewegingen.

Schrijf je hier in voor de online groepslessen

 
 
 
 
 
 
 
 

1/1
 

UURROOSTER online lessen 

Maandag

18:00

Gentle Pilates

Woensdag

10:45

19:15

20:30

Moving Mom

Praxis

Pilates

Vrijdag

9:30

Gentle Pilates

15 euro/les, 60 euro/5-beurtenkaart, 110 euro/10-beurtenkaart, 8 euro/online les

Kaarten zijn onbeperkt geldig maar worden niet terugbetaald

© 2019 by QINOBI. Proudly created with Wix.com