BEWEGING

Binnen Qinobi hechten we veel belang aan beweging. Tijdens de kinesitherapeutische sessies worden oefeningen aangeleerd gericht op jouw specifieke klachten. Ook een consult voedingsadvies en coaching  bevatten vaak een stimulans tot bewegen. Daarom organiseren we verschillende groepslessen. Zo blijf je gemotiveerd en kan beweging ook op lange termijn zijn vruchten afwerpen. 

  • Gespecialiseerde therapeut

  • In kleine groep

  • Aandacht voor correcte uitvoering

  • Specifieke groepen voor verschillende noden

  • Mogelijk om online mee te volgen

  • Welkom met of zonder klachten

Praxis

Praktische oefeningen voor de axis!
Je gaat aan de slag met je wervelkolom. Zonder te forceren maken we aan de hand van oefeningen de rug en de nek los. Gecombineerd met stretching en verstevigende oefeningen is deze les een boost voor je rug.


Heb je last van je nek of rug of wil je preventief werken aan een soepele wervelkolom, volg dan deze les bij Lore!

Woensag 19u15 - 20u15

Pilates

Pilates is een bewegingsmethode die berust op de totale coördinatie van lichaam en geest. Met een sterke focus op de dieper gelegen spieren, de ademhaling en de kwaliteit van bewegen, is dit een uitstekende oefenmethode voor core-stability.

Het is aangeraden wekelijks pilates te volgen bij Hermien. Zo voel je en zie je je lichaam beetje bij beetje
veranderen!

Woensdag 20u30 - 21u30

Gentle Pilates

Wil je graag starten met pilates en de basisprincipes goed onder de knie krijgen? Of hou je meer van een pilatesles waar het tempo iets lager ligt? Kies dan voor de Gentle pilates.

Maandag 18u15 - 19u15

Vrijdag 9u15 - 10u15

Moving Mom'ents

Je bent zwanger en wil op een leuke manier in beweging blijven, maar weet niet goed hoe? Dan is deze groepsles op jouw lijf geschreven! Blijf actief tijdens je zwangerschap,  geniet van de voordelen van beweging als voorbereiding op de bevalling, leer bewust ontspannen en krijg contact met je wonderlijke lichaam die heel wat veranderingen ondergaat. 

Deze groepsles wordt gegeven in reeksen van 5 lessen waarbij elke les focust op een specifiek thema (Ademhaling en relaxatie gegeven door Sofie. Bekken, aerobics, bewegen en bekkenbodem en kracht samen met Lore). 

Reeks van 5 start 11/5/22 en 15/6/22

Woensdag 18u00 - 19u00

Moving Mom

Maak terug contact met jouw lichaam na de zwangerschap en krijg het weer in vorm. We gaan aan de slag met uitdagende, maar aangepaste oefeningen zodat jij jouw (sport)activiteiten weer kan hervatten. Opvangproblemen voor je kindje? Hoeft niet, want de lessen gaan online door met Lore en je kan uitgesteld kijken tot 1 week na de les.

Donderdag 10u30 - 11u30

 
 
 
 
 
 
 
 
Gentle Pilates
press to zoom
Praxis
press to zoom
Pilates
press to zoom
1/1
 

UURROOSTER

Maandag

18:15

Gentle Pilates

Woensdag

10:30

18:00

19:15

20:30

Moving Mom Online

Moving Mom'ents reeks (start 10/11/21, 12/1/22, 9/3/22, 11/5/22)

Praxis

Pilates

Vrijdag

9:15

Gentle Pilates

15 euro/les, 65 euro/5-beurtenkaart, 120 euro/10-beurtenkaart, 9 euro/online les

Kaarten zijn onbeperkt geldig maar worden niet terugbetaald