MADE FOR MOM

 

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak.

 

MOMSQUAD

Als kersverse mama weet je het soms niet meer: Is het normaal dat mijn baby zoveel huilt? Vind ik ooit nog eens tijd voor mezelf? Soms heb je nood aan een klankbord of is het geruststellend te horen dat andere ouders met dezelfde vragen en dezelfde issues kampen. Wil je graag met andere jonge mama's ideeën uitwisselen of elkaar een hart onder de riem steken, kom dan naar de Momsquad onder begeleiding van onze coach Ina.
 

Elke 2de dinsdag van de maand met onze life-coach 20:00-21:30 

Vanaf januari 2021

15 euro

MOVING MOM'ENTS

Zwanger en je wilt leuk in beweging blijven maar weet niet goed hoe? Dan is deze groepsles op jouw lijf geschreven! Blijf actief ter voorbereiding van de bevalling en krijg contact met je wonderlijke lichaam die heel wat veranderingen ondergaat. 

MOVING MOM

Maak terug contact met jouw lichaam na de zwangerschap en krijg het weer in vorm. We gaan aan de slag met uitdagende, maar aangepaste oefeningen zodat jij jouw (sport)activiteiten weer kan hervatten.

BABYMASSAGE 

Elke 3 maand wordt een workshop Babymassage ingepland. Babymassage haalt je even uit de drukte van het dagelijkse leven en zorgt voor een intens ouder-kind contact. 

De massage is geschikt voor kindjes van 6 weken tot 6 maand oud. 

20 euro

COACHING

WORKSHOPS

Een nieuw leven, een nieuwe gezinsdynamiek

Bewaak je energiepeil

Onzekerheid

Piekeren

VOEDING

LEZINGEN

 

Verhoogde behoefte aan voedingsstoffen tijdens de zwangerschap

Darmgezondheid tijdens de zwangerschap en de gunstige effecten van de borstvoeding

Het belang van gezonde voeding bij  jonge kinderen

 
 
 
 
 

© 2019 by QINOBI. Proudly created with Wix.com