MADE FOR MOM

 

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak.

 

PRE- en POSTNATALE SESSIES

Klachten tijdens de zwangerschap of wil je begeleid worden om actief te blijven?
Ons team van gespecialiseerde kinesitherapeuten begeleidt jou tijdens en na de zwangerschap om tegemoet te komen aan jouw specifieke noden. En ook na de zwangerschap leren we jou je lichaam terug aanvoelen, verzwakte spieren op te trainen en eventuele klachten te verhelpen. 

MOMSQUAD

Door de focus op de nieuwe spruit hebben jonge mama’s per definitie vaak minder contact met vrienden en kennissen. De huidige coronamaatregelen maken het bovendien nog moeilijker om contacten te hebben of te leggen. Meer dan ooit hebben we nood aan verbinding, aan voedende menselijke interactie.

Via onze momsquad willen we je in deze overweldigende en kwetsbare periode wat ruggensteun bieden. Hier kan je op eenvoudige wijze andere mama’s ontmoeten. Je kan er terecht met je vragen en bedenkingen, met je vreugde en verdriet. Je kan er je blije en minder blije ervaringen delen, inspiratie opdoen of gewoon je hart even luchten. Dankzij de momsquad sta je er niet alleen voor, het is een kostbaar momentje quality time voor jezelf als nieuwe mama.

Samen met onze coach Ina zetten jullie de krijtlijnen van deze onlineleefgroep zelf uit. We brengen jullie wensen en behoeften in kaart en trachten daar dan een praktische en betekenisvolle invulling aan te geven. Op die manier bouwen we deze samenkomst uit tot een boeiend en leerrijk event waar telkens opnieuw verlangend naar uitgekeken kan worden. 

Elke 2de dinsdag van de maand met onze life-coach 20:00-21:30 

Vanaf januari 2021

10 euro voor de online Momsquad

MOVING MOM'ENTS

Zwanger en je wilt leuk in beweging blijven maar weet niet goed hoe? Dan is deze groepsles op jouw lijf geschreven! Blijf actief ter voorbereiding van de bevalling en krijg contact met je wonderlijke lichaam die heel wat veranderingen ondergaat. 

MOVING MOM

Maak terug contact met jouw lichaam na de zwangerschap en krijg het weer in vorm. We gaan aan de slag met uitdagende, maar aangepaste oefeningen zodat jij jouw (sport)activiteiten weer kan hervatten.

BABYMASSAGE 

Elke 3 maand wordt een workshop Babymassage ingepland. Babymassage haalt je even uit de drukte van het dagelijkse leven en zorgt voor een intens ouder-kind contact. 

De massage is geschikt voor kindjes van 6 weken tot 6 maand oud. 

20 euro

COACHING

WORKSHOPS

Een nieuw leven, een nieuwe gezinsdynamiek

Je plek innemen in het leven

Onzekerheid

Piekeren: bewaak je energiepeil