MADE FOR MOM

 

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak.

PRE- en POSTNATALE KINESITHERAPIE

Klachten tijdens de zwangerschap of wil je begeleid worden om actief te blijven?
Ons team van gespecialiseerde kinesitherapeuten begeleidt jou tijdens en na de zwangerschap om tegemoet te komen aan jouw specifieke noden. En ook na de zwangerschap leren we jou je lichaam terug aanvoelen, verzwakte spieren op te trainen en eventuele klachten te verhelpen. 

OSTEOPATHIE en ZWANGERSCHAP

Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam enorme veranderingen om het groeiend kindje te ondersteunen. Het lichaam van de zwangere vrouw moet zich voortduren aanpassen waardoor het lichaam heel wat stress ervaart. Hierdoor kunnen makkelijk klachten ontstaan. De osteopaat ondersteunt het natuurlijke proces van de zwangerschap en de geboorte door het lichaam te helpen zich aan te passen aan die veranderingen.

Soms is zwanger worden niet zo vanzelfsprekend. Osteopathie kan hierbij ondersteunend helpen. Hierbij wordt de functionele oorzaak van het probleem onderzocht. De beweeglijkheid van de baarmoeder, de doorbloeding en bezenuwing worden gestimuleerd. Zo is de omgeving van de baarmoeder zo optimaal mogelijk voor een zwangerschap, een pick-up of een terugplaatsing en innesteling.

MOVING MOM'ENTS

Zwanger en je wilt leuk in beweging blijven maar weet niet goed hoe? Dan is deze groepsles op jouw lijf geschreven! Blijf actief ter voorbereiding van de bevalling en krijg contact met je wonderlijke lichaam die heel wat veranderingen ondergaat. 

MOVING MOM

Maak terug contact met jouw lichaam na de zwangerschap en krijg het weer in vorm. We gaan aan de slag met uitdagende, maar aangepaste oefeningen zodat jij jouw (sport)activiteiten weer kan hervatten.

BABYMASSAGE 

Elke 3 maand wordt een workshop Babymassage ingepland. Babymassage haalt je even uit de drukte van het dagelijkse leven en zorgt voor een intens ouder-kind contact. 

De massage is geschikt voor kindjes van 6 weken tot 6 maand oud. 

WORKSHOPS COACHING

9/9/21       Workshop "Een nieuw leven, een nieuwe gezinsdynamiek"

30/9/21     Workshop-reeks persoonlijke groei

21/10/21   Workshop "Onzekerheid"