top of page

MASSAGETHERAPIE

Massagetherapie

Relaxatiemassage

Wist je dat rust en ontspanning levensnoodzakelijk zijn? Gun jezelf een uur lang deze zalige relaxatiemassage en kom volledig tot rust. Tijdens een massage worden afvalstoffen verwijderd, wordt de doorbloeding gestimuleerd en komen gespannen spieren los. Deze massage leidt zo tot volledige ontspanning van zowel lichaam als geest.

Relaxatiemassage
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap is ongetwijfeld de periode waarin je het liefst gemasseerd en verwend wilt worden. Of het nu is om gewrichten en rug te ontlasten, de bloedsomloop, spijsvertering en ademhaling te verbeteren, of gewoon om te ontspannen en je goed te voelen: prenatale massage heeft vele voordelen. Bij een zwangere vrouw geven we de voorkeur aan zachte massagetechnieken die het algemene welzijn ondersteunen. Met het gebruik van biologische zoete amandelolie wordt je een uur in zij- en rugligging gemasseerd.

 

Deze behandeling kan vanaf 14 weken zwangerschap worden uitgevoerd.

Massage

Postnatale massage

De postpartum periode is zo mooi en tegelijkertijd zo overweldigend: ontzwangeren, aanpassen in het gezin, een nieuw evenwicht in het koppel, vermoeidheid, lege buik, je nieuwe zelf ontdekken, …

Neem even een uurtje voor jezelf om het oude los te laten en in het nieuwe te duiken dankzij een  een volledige lichaamsmassage. De focus ligt op het verlichten van spanningen die  veroorzaakt werden door enerzijds de zwangerschap en de bevalling en anderzijds door het voeden en dragen van je kindje.

 

Deze behandeling kan zowel onmiddellijk na de geboorte worden uitgevoerd als enkele weken/maanden later, wanneer de behoefte zich voordoet. 

70 euro / 60 min massage

bottom of page