top of page

MASSAGETHERAPIE

Voor massages werken wij samen met Jolien van Cocon. Zij brengt weldadige massages aan huis en is gespecialiseerd in zwangerschaps- en postnatale massages.

Massagetherapie

Relaxatiemassage

Wist je dat rust en ontspanning levensnoodzakelijk zijn? Gun jezelf een uur lang deze zalige relaxatiemassage en kom volledig tot rust. Tijdens een massage worden afvalstoffen verwijderd, wordt de doorbloeding gestimuleerd en komen gespannen spieren los. Deze massage leidt zo tot volledige ontspanning van zowel lichaam als geest.

Relaxatiemassage
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap is ongetwijfeld de periode waarin je het liefst gemasseerd en verwend wilt worden. Of het nu is om gewrichten en rug te ontlasten, de bloedsomloop, spijsvertering en ademhaling te verbeteren, of gewoon om te ontspannen en je goed te voelen: prenatale massage heeft vele voordelen.

Massage

Kraammassage

De postpartum periode is zo mooi en tegelijkertijd zo overweldigend: ontzwangeren, aanpassen in het gezin, een nieuw evenwicht in het koppel, vermoeidheid, lege buik, je nieuwe zelf ontdekken, …

Neem even een uurtje voor jezelf om het oude los te laten en in het nieuwe te duiken dankzij een  een volledige lichaamsmassage. De focus ligt op het verlichten van spanningen die  veroorzaakt werden door enerzijds de zwangerschap en de bevalling en anderzijds door het voeden en dragen van je kindje.

bottom of page