PERSOONLIJKE GROEI

Ina Faché

In 2020 besloten Suzan en Lore om met Ina binnen Qinobi ook in te zetten op
persoonlijke groei en ontwikkeling. Ina is gecertificeerd life coach gespecialiseerd in burn-out/ bore-out en relaties (koppels en nieuw-samengestelde gezinnen). Als loopbaanbegeleider werkt ze samen met Centrum Open Mind (www.centrumopenmind.be). Je kan bij haar terecht voor inspirerende workshops en voor individuele begeleiding. Je mag een complete aanpak op maat verwachten. Ze communiceert op een verbindende maar directe manier, zacht en doordacht,
maar met de nodige pit en uitdaging. In 1987 startte Ina haar loopbaan als klinisch laborant in het wetenschappelijk onderzoek en groeide door tot coördinator waar ze haar coaching skills verder verfijnde. Na verschillende jaren opleidingen te volgen brengt ze haar wetenschappelijke achtergrond, coach- en levenservaringen samen in één verhaal.

Life coach praktijk www.altejee-fache.be

 

WORKSHOPS

 

PRIKKELNIVEAU EN DRAAGKRACHT

Iedereen krijgt te maken met stress, angst, tegenslag en verdriet. Het hoort bij het leven en zorgt voor spanning en overprikkeling die vaak onbewust wordt opgebouwd in ons lichaam.
Met praktische oefeningen en verhelderende inzichten wil deze workshop je leren luisteren naar de taal van je lichaam en je aanzetten om in actie te komen. Meer draagkracht zorgt immers voor een beter evenwicht in het leven.

VERANTWOORDELIJKHEID

Neem het stuur van je eigen leven in handen. Leef niet langer op automatische piloot, maar leef met aandacht voor wat je doet en denkt en maak weloverwogen, bewuste keuzes.
In deze workshop gaan we op zoek naar de stoorzenders die ons steeds van ons eigen pad afduwen en die zorgen voor drama in ons leven en chaos in ons hoofd. We leren mild te zijn voor onszelf en mededogen te hebben voor de ander.

ANGST & VERLANGEN

Angsten en verlangens doen ons vaak anders handelen dan we zelf willen. We worden dan gegijzeld door onze overtuigingen en piekergedachten geven ons het gevoel niet vrij in het leven te kunnen bewegen. In deze workshop leer je denkfouten ontmaskeren en ombuigen tot constructieve gedachten. Met eenvoudige oefeningen leer je jezelf beter te observeren. Het integreren van deze inzichten leert je duurzamer om te springen met je energie en meer grip te krijgen op je leven.

EIGENWAARDE

Iedereen wordt geboren als een ruwe diamant met een eigen, unieke persoonlijkheid en met een waaier aan capaciteiten waarmee we ons leven vorm en inhoud kunnen geven. Door negatieve ervaringen kan je evenwel tot de overtuiging komen dat je niet bijzonder bent en dat je niet veel voorstelt. Deze workshop wil je een andere, verrijkende kijk geven op eigenwaarde door je kwetsbaarheid als kracht te gebruiken.

KEUZES

Het leven is keuzes maken. Beslissingen nemen we vooral op basis van ons verstand. We denken en analyseren, en durven niet meer te vertrouwen op onze intuïtie.
Door het ontwikkelen van je intuïtie wordt het makkelijker vertrouwen te hebben en de weg te kiezen die je zelf wil bewandelen. In deze workshop gaan we creatief aan de slag om keuzes te leren maken die energie geven in plaats van energie kosten.

Individuele coachingsessies: 50 euro voor 1 uur 

Workshops (2,5 uur): 50 euro per workshop 

200 euro voor het ganse aanbod van 5 workshops

© 2019 by QINOBI. Proudly created with Wix.com