PERSOONLIJKE GROEI
INDIVIDUEEL

Qinobi is niet enkel een huis voor kinesitherapie en beweging, we zetten ook in op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt bij ons terecht voor individuele coachingssessies, psychologische begeleiding en loopbaanbegeleiding.

Ina Faché is gecertificeerd life coach gespecialiseerd in burn-out/ bore-out, hoogsensitiviteit en relaties (koppels en nieuw-samengestelde gezinnen). Als loopbaanbegeleider werkt ze ook samen met Centrum Open Mind. 

Marie-Lotte Van Beveren is klinisch psycholoog en geeft binnen Qinobi een Mindfulness-traject voor zwangere vrouwen.

INDIVIDUELE LIFE COACHING

 

Coaching helpt je dichter bij je kern te komen, dichter bij wat bij jou past, bij wat je bezielt, je energie geeft en doet leven.

Ina helpt je via inzichten die ene kleine stap te vinden die nodig is om te starten met wat je reeds in je hebt. Dikwijls is dat voldoende om de volgende bewegingen mogelijk te maken. Je ontwikkelt niet alleen een nieuwe blik door anders te leren kijken naar de werkelijkheid maar je leert ook anders omgaan met alledaagse levensvragen en levenssituaties. Belangrijk hierbij is dat je lichaam deze veranderingen ook begrijpt en kan meewerken. Een inzicht wordt dus niet enkel mentaal aangeleerd, maar ook al doende. Hiervoor maakt Ina gebruik van metaforen, visuele beelden en bewegingservaringen.

Een afspraak maken kan individueel, maar ook als koppel. 

De oefeningen/ inzichten kunnen effectieve verlichting brengen bij  fysieke, mentale en/of emotionele klachten:

 • lichamelijke klachten of spanningen

 • (chronische) vermoeidheid, futloosheid, gebrek aan energie

 • angstige of depressieve klachten

 • ingrijpende ervaringen en veranderingen die niet of onvoldoende verwerkt of niet afgesloten zijn.

 • tegen dezelfde patronen aanlopen: thuis, in de omgeving of op het werk

Graag wat meer informatie? Stuur een mailtje naar ina@ateljee-fache.be

Coaching
Loopbaanbegeleiding

LOOPBAANBEGELEIDING

 

Ina helpt je jouw loopbaan zelf in handen te nemen, de gepaste acties te ondernemen en zelf mee je toekomst te bepalen. Samen kijk je hoe je jouw potentieel benut in je huidige job en of er een werkcontext is die beter bij je past. Overtuigingen, steeds terugkerende patronen, blokkades, trauma’s kunnen dit in de weg staan.

Wat kan je verwachten?

 • Je leert je volle potentieel zien en gebruiken

 • Je leert met je aandachtspunten omgaan

 • Je zet stappen die bij je passen

 • Je krijgt voeling met wat je drijft

 • IMPACT hebben wordt realistisch

 • Misschien wordt je huidige job aangenamer

Door wat je denkt en wat je lichaam voelt in overeenstemming te brengen met elkaar, kan je realistische keuzes maken die wél werken voor jou.

 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de loopbaancheques, moet je vanaf 1 januari 2020 minimum 7 jaar werkervaring hebben als werknemer of zelfstandige en heb je om de 6 jaar recht op 7 uur begeleiding.

 • Als je aan de voorwaarden voldoet, kost een loopbaancheque slechts € 40 voor 4u begeleiding.

 • Je hebt recht op een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

 • Je werkgever hoeft hiervan niet op de hoogte te zijn.

 • Kan je geen gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB, dan betaal je het coachtarief.

Alle voorwaarden vind je hier. 

 

PSYCHOLOGIE

Als mens worden we geconfronteerd met heel wat uitdagingen op verschillende levensdomeinen. Ook tijdens de zwangerschap en het prille ouderschap komt er veel op je af. Het is een bijzondere en tegelijk overweldigende periode: je maakt een mentale transformatie door van vrouw naar moeder/van man naar vader, je wordt geconfronteerd met de zorgen voor de baby en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken, daarnaast verandert plots alles wat vertrouwd voelt in je leven: hoe je in je relatie staat, hoe je in je werk staat, hoe je in je vriendschappen staat. Soms heb je de neiging om geleefd te worden of heb je het gevoel te moeten overleven en soms is te veel gewoonweg te veel.

Bij Marie-Lotte kan je terecht met allerhande mentale zorgen die je als mama (of papa) kan ondervinden: het gevoel uit balans te zijn/jezelf kwijt te zijn, stemmingsklachten (depressieve en angstklachten), parentale burn-out en vragen over ouderschap.

Ook voor algemene stemmingsklachten (burn-out, overspanning, angst en depressieve klachten), emotieregulatie problemen en het worstelen met extreem perfectionisme kan je bij Marie-Lotte terecht.

Klop gerust ook aan als je met (kleine) twijfels of vragen zit. Een gesprek kan opluchten!

Graag wat meer informatie? Stuur een mailtje naar marielotte@peaceofmary.com