TEAM

Nele Sohier.jpg

NELE SOHIER

OSTEOPAAT

Nele is erkend osteopaat en kinderosteopaat in opleiding. In 2021 behaalde ze haar master diploma in de osteopathie aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent. Nele heeft een brede interesse en grote affiniteit voor het behandelen van kinderen, baby's en vrouwen voor, tijdens en na hun zwangerschap. Ze specialiseert zich momenteel in de osteopathie voor baby’s en kinderen. Je kan bij Nele terecht voor klachten rondom de zwangerschap alsook preventief bij een zwangerschapswens of fertiliteitsproblemen. Ook al heeft je baby geen klachten, een osteopathische check-up van je kindje kan ongemakken en klachten voorkomen.

Profielfoto Qinobi.jpeg

ALINE DECLERCQ

PODOLOOG

Aline is afgestudeerd in 2020 als podoloog met bijkomende opleidingen ‘sportpodologie’ bij Voetvorm. Klachten ter hoogte van de voet, aan de knie, heup of rug kunnen veroorzaakt worden door een verminderde functie van de voet.  Aan de hand van een klinisch onderzoek, spiertesten en een stap- of loopanalyse gaat zij na of er een link bestaat tussen de klacht en het biomechanisch functioneren. Op die manier wordt bekeken wat voor de patiënt de beste schoen is.

Start je sportseizoen opnieuw of begin je binnenkort aan een nieuwe sport? Dan is preventief onderzoek aanbevolen. Op die manier worden risico’s in kaart gebracht en kunnen blessures vermeden worden.

00100lrPORTRAIT_00100_BURST2020102516524

HERMIEN PATTYN

KINESITHERAPEUT

In 2018 behaalde Hermien haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. In 2019 volgde ze de postgraduaat opleiding manuele therapie aan de UGent. Vervolgens schoolde ze zich bij in elastisch tapendry needling, postnatale therapie, Röst -therapy voor bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap en respiratoire revalidatie bij kinderen en baby's. Ook volgt ze dit jaar een pilates instructeur cursus. Ze vindt het belangrijk om te blijven bijleren en verder te specialiseren zodat ze uit een groot gamma aan vaardigheden beschikt om vervolgens een individueel, specifiek en adequaat behandelplan op te stellen. 

Ina%20Fach%C3%A9_edited.jpg

INA FACHE

COACH

Ina is gecertificeerd life coach gespecialiseerd in burn-out/ bore-out en relaties (koppels en nieuw-samengestelde gezinnen). Als loopbaanbegeleider werkt ze samen met Centrum Open Mind (www.centrumopenmind.be). Je kan bij haar terecht voor inspirerende workshops en voor individuele begeleiding. Je mag een complete aanpak op maat verwachten. Ze communiceert op een verbindende maar directe manier, zacht en doordacht, maar met de nodige pit en uitdaging. In 1987 startte Ina haar loopbaan als klinisch laborant in het wetenschappelijk onderzoek en groeide door tot coördinator waar ze haar coaching skills verder verfijnde. Na verschillende jaren opleidingen te volgen brengt ze haar wetenschappelijke achtergrond, coach- en levenservaringen samen in één verhaal.

Life coach praktijk www.altejee-fache.be

Qinobi08_edited_edited_edited.jpg

LORE CALLEMIN

KINESITHERAPEUT

Lore studeerde af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent in 2015. In 2016 volgde ze de postgraduaat opleiding van de Universiteit Gent als Manueel therapeut. Als Myofasciaal therapeut (Trigger vwz) gebruik ze Dry Needling waar nodig. 

Met deze uitgebreide basis focust ze nu vooral op peri-natale begeleiding (gezond zwanger zijn en bevallen) en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap (Röst-therapy)

Momenteel volgt ze een Yoga Teacher Training om jullie individueel en in groep te begeleiden met Yoga.

Na enkele jaren te hebben gewerkt in een multidisciplinaire groepspraktijk besloot ze samen met Suzan Hantson een eigen praktijk op te richten. 

suzan3 (1)_edited.jpg

SUZAN HANTSON

KINESITHERAPEUT

In 1999 studeerde Suzan af als Licentiaat in de Motorische Revalidatie en de Kinesitherapie aan de KULeuven. Hieraan koppelde ze een opleiding osteopathie. Al snel bleek ze een affiniteit te hebben voor bekkenklachten. Ze bleef zich hierin specialiseren door bijscholingen te volgen. Om de patiënt holistischer te kunnen behandelen volgde ze eveneens een opleiding relaxatie en life coaching. Na verschillende jaren te hebben gewerkt binnen een multidisciplinaire groepspraktijk besloot ze in 2019 om samen met Lore Callemin een eigen praktijk op te starten.

WIL JE ONS TEAM VEVOEGEN?

QINOBI IS IN VOLLE EXPANSIE!

Kinesitherapeut, voedingsdeskundige of andere aanvulling voor Qinobi? Neem gerust eens een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie!