top of page
Sarah
Loes
Katrien
MRJAN
FARAH
HERMIEN
FEMKE
Lies
NELE

TEAM

Sarah psycholoog

SARAH BURVENICH

KLINISCH PSYCHOLOOG 

In 2002 studeerde Sarah af als klinisch psychologe aan de universiteit van Gent. In het kader van haar thesis “Cohesie en adaptatie bij gezinnen na de geboorte van het eerste kind” onderzocht ze de effecten van het eerstgeboren kind op de partnerrelatie.

Ze volgde gedurende 2 jaar de opleiding Gestalttherapie in het IVC te Kortrijk en studeerde af als Contextueel psychotherapeut aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Na een aantal werkervaringen richtte Sarah in 2016 haar eigen praktijk op waar ze met hart en ziel mensen begeleidde naar meer innerlijke vrijheid. Het verlangen naar werken in teamverband deed haar in 2022 overstappen naar de groepspraktijk Qinobi. Samenwerken met collega’s is voor haar verrijkend, het opent perspectieven en doet haar met een bredere blik kijken naar wat is en wat van daaruit al dan niet kan komen. In het werk van Sarah ligt de focus op de beleving van de cliënt. Wat de cliënt ervaart, wordt als uitgangspunt genomen.

Sarah is mama van 4 kinderen, haar gezin ervaart ze als een grote leerschool. Deze levenservaring is voor haar een houvast in het begeleiden van mensen.

Loes Meulepas

LOES MEULEPAS

OSTEOPAAT

Loes behaalde in 2016 haar Master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan Ugent. Het was voor haar een evidente keuze om aansluitend de studie osteopathie te starten. Sinds 2022 is ze afgestudeerd als osteopaat D.O en ook kinderosteopaat in opleiding. 

De mix van deze 2 zorgen ervoor dat Loes een brede kijk heeft op haar patiënten. Doorheen de jaren ontwikkelde ze extra expertise in oa. het vrouwelijk bekken, pre- postnatale revalidatie, gynaecologische klachten en ook baby’s en kinderen. Bij haar kan je terecht met klachten voor, tijdens en na de zwangerschap maar ook met rug-/nekklachten. Met je jongste spruit ben je bij haar ook aan het juiste adres voor een osteopatische check-up.

Katrie Favere

KATRIEN FAVERE

MENOPAUZECONSULENTE

Katrien is menopauzeconsulente en erkend stress & burn-out coach.

Vrouwen terug in hun kracht zetten tijdens de overgang is haar zielsmissie. Je kunt dan ook bij haar terecht met al jouw vragen en klachten tijdens de (peri)menopauze.

Ook jongere vrouwen met borstkanker vinden bij haar de nodige ondersteuning bij overgangsklachten ten gevolge van een chemobehandeling of gedurende anti-hormonale therapie.

Katrien luistert met haar volle aandacht naar je verzuchtingen en brengt uitgebreid al je symptomen in kaart. Ze is fan van een gepersonaliseerde en duurzame aanpak en kijkt samen met jou welk behandelingsplan haalbaar is, ook op vlak van voeding, leefstijl en beweging. Haar uiteindelijke doelstelling is dat jouw stress snel vermindert en jij gezonder en vol zelfvertrouwen deze nieuwe levensfase kunt ingaan. Stralender, wijzer.

Marjan seksuoloog

MARJAN SELLESLAGS

SEKSUOLOOG

Marjan studeerde in 2014 af aan de KU Leuven als master in de seksuologie. In de daaropvolgende jaren is Marjan aan de slag gegaan binnen de psychosociale hulpverlening. Daarnaast is Marjan de feeling met de seksuologie blijven onderhouden in een meer adviserende rol. In 2022 maakte Marjan de overstap en werkt ze nu als klinisch seksuoloog bij Qinobi. Marjan creëert een veilige ruimte waar alles zonder oordelen gezegd kan worden en waar er samen wordt gewerkt aan relationele en persoonlijke groei op vlak van intimiteit en seksualiteit.

Farah kinesist

FARAH BEN SIDHOM

KINESITHERAPEUT

Farah studeerde af in 2021 als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen bij kinderen aan de Universiteit van Gent. 

Tijdens haar opleiding groeide er naast haar passie voor kinderen ook een grote interesse voor de perinatale kinesitherapie. Al snel is ze aan de slag gegaan als pediatrisch kinesitherapeute. Daarnaast heeft ze al enige tijd ervaring met het behandelen van bekkenbodemklachten, al dan niet gerelateerd aan de zwangerschap. Denk bv. aan stressincontinentie, moeilijke of onvolledige lediging van de blaas, verzakkingen en vaginisme. Deze problemen vragen namelijk om een specifieke behandeling. Tot slot kan je bij haar ook terecht voor pre- en postnatale kinesitherapie en begeleiding en manuele lymfedrainage.

Hermien kinesist

HERMIEN PATTYN

KINESITHERAPEUT

In 2018 behaalde Hermien haar master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven.

Nu is ze hoofdzakelijk gespecialiseerd in manuele therapie, perinatale kinesitherapie, bekken- en rugpijn tijdens de zwangerschap, dry needling en respiratoire revalidatie bij kinderen en baby’s.

Naast individuele behandelingen geeft ze ook workshops babymassage en groepslessen gentle pilates/ pilates.

Ze vindt het belangrijk om te blijven bijleren en verder te specialiseren zodat ze uit een groot gamma aan vaardigheden beschikt om vervolgens een individueel, specifiek en adequaat behandelplan op te stellen. 

Femke kinesist

FEMKE VAN ESBROECK

KINESITHERAPEUT

Femke studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Gent als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Aansluitend specialiseerde zij zich aan de Universiteit van Gent in de Manuele Therapie. In 2018 behaalde ze het getuigschrift voor Relaxatietherapie bij kinderen en volwassenen aan de KU Leuven. Vanuit een brede interesse heeft ze zich verder bijgeschoold in zwangerschapsbegeleiding, hyperventilatie en slaapproblemen. Met de reeds opgedane kennis en ervaring wil ze vrouwen op een holistische manier ondersteunen tijdens de pre- en postnatale periode.

Nele osteopaat

NELE SOHIER

OSTEOPAAT

Nele is erkend osteopaat en kinderosteopaat in opleiding. Ze behaalde haar master diploma in de osteopathie aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent. Nele heeft een brede interesse en grote affiniteit voor het behandelen van kinderen, baby's en vrouwen voor, tijdens en na hun zwangerschap. Ze specialiseert zich momenteel in de osteopathie voor baby’s en kinderen. Je kan bij Nele terecht voor klachten rondom de zwangerschap alsook preventief bij een zwangerschapswens of fertiliteitsproblemen. Ook al heeft je baby geen klachten, een osteopathische check-up van je kindje kan ongemakken en klachten voorkomen.

Lies Vandevelde

LIES VANDEVELDE

PSYCHOLOOG

Lies studeerde af als master in de klinische psychologie aan de universiteit Gent in 2018. Ze werkte een paar jaar in de jeugdzorg en hulpverlening en daar groeide haar passie voor kinderen en adolescenten. Bij turbulenties in de puberteit kunnen adolescenten, jongeren (+14) en hun ouders terecht in de spreekkamer van Lies.
Daarnaast rondde ze recent een universitaire opleiding 'psychoanalytische therapie bij kinderen' af. Tijdens deze opleiding deed ze onder andere heel wat extra kennis op over de psychische ontwikkeling van baby’s in relatie tot de ouders, wat bij haar een bijzondere interesse heeft gewekt. Lies organiseert bij Qinobi dan ook babyconsultaties voor ouders en baby's die het tijdens de eerste (cruciale) levensjaren wat lastig hebben.

Lore kinesist

LORE CALLEMIN

KINESITHERAPEUT

Lore studeerde af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent in 2015. In 2016 volgde ze de postgraduaat opleiding van de Universiteit Gent als Manueel therapeut. Als Myofasciaal therapeut (Trigger vwz) gebruik ze Dry Needling waar nodig. 

Met deze uitgebreide basis focust ze nu vooral op peri-natale begeleiding (gezond zwanger zijn en bevallen) en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap (Röst-therapy)

Daarnaast is ze ook geschoold als Yoga Teacher en kun je al eens wat yoga invloeden terugvinden in haar oefentherapie. Hierbij ligt de focus vooral op de combinatie van ademhaling en beweging.

Na enkele jaren te hebben gewerkt in een multidisciplinaire groepspraktijk besloot ze samen met Suzan Hantson een eigen praktijk op te richten. 

Suzan kinesist

SUZAN HANTSON

KINESITHERAPEUT

In 1999 studeerde Suzan af als Licentiaat in de Motorische Revalidatie en de Kinesitherapie aan de KULeuven. Hieraan koppelde ze een opleiding osteopathie. Al snel bleek ze een affiniteit te hebben voor bekkenklachten. Ze bleef zich hierin specialiseren door bijscholingen te volgen. Schaambeenklachten, staartbeenklachten of blokkades van het bekken hebben voor haar dan ook geen geheimen meer. Om de patiënt holistischer te kunnen behandelen volgde ze eveneens een opleiding relaxatie en life coaching. Na verschillende jaren te hebben gewerkt binnen een multidisciplinaire groepspraktijk besloot ze in 2019 om samen met Lore Callemin Qinobi op te starten. Je kan bij haar ook terecht als kinesitherapeut voor advies en begeleiding in de behandeling van bekkenklachten.

Kathleen Yogadocent

KATHLEEN VISSERS

YOGATEACHER

Als werkende mama van 4 toffe kids kreeg Kathleen de yogakriebels in 2016 te pakken. Yoga was exact wat ze nodig had, even ontspannen in je eigen lichaam en geest. Ze werd met de dag enthousiaster én besloot om eens een opleiding te volgen. In 2021 studeerde ze af als Prana Vinyasa® yoga docente. Ondertussen geeft ze heel enthousiast les, en volgde reeds meerdere verdiepingsmodules, en breid ze het aanbod ook steeds verder uit naar aanvullende yogastijlen die ook allemaal internationaal door Yoga Alliance gecertificeerd zijn. 

 

Chloé vroedvrouw

CHLOE LEMONNE

VROEDVOUW/DOULA

Chloé is mama en yogadocente en heeft samen met Sophie vroedvrouwenpraktijk  ‘Geborgen Geboorte’ opgestart, waar ze werkzaam is als vroedvrouw en postpartum doula. Sinds de geboorte van haar tweede kindje is Chloé zich aan het focussen op yoga en postpartum behandelingen. In haar werk wil Chloé je helpen om zelfzorg en geluk op de eerste plaats te zetten om zo je gelukkigste en meest vreugdevolle zelf te worden in de drukke wereld van vandaag. Ze geeft binnen Qinobi reeksen Mama-baby yoga

Vacatures

WIL JE ONS TEAM VERVOEGEN?

QINOBI IS IN VOLLE EXPANSIE!

Kinesitherapeut, voedingsdeskundige of andere aanvulling voor Qinobi? Neem gerust eens een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie!

Lore
Suzan
Sophie
SOFIE
kathleen
Chloé
bottom of page