top of page

VOETREFLEXOLOGIE

Onze voeten weerspiegelen het hele lichaam: alle organen, het lymfestelsel, het bewegingsstelsel, het endocriene (hormonaal) stelsel, het ademhalingsstelsel en het zenuwstelsel. Door reflexologie wordt het evenwicht tussen de verschillende systemen gestimuleerd en dit zorgt voor een goede werking van de organen. Het is het ultieme anti-stressmiddel, versterkt de weerstand en geeft goede ondersteuning bij zuiverings- en andere diëten. Het helpt het lichaam op een eenvoudige manier terug in harmonie te komen en zo de gezondheid te bevorderen. 

ALGEMENE

VOETREFLEXOLOGIE

voetreflex 1.png

 

 

Door reflexologie wordt het evenwicht tussen de verschillende systemen gestimuleerd en dit zorgt voor een goede werking van de organen. Het is het ultieme anti-stressmiddel, versterkt de weerstand en geeft goede ondersteuning bij zuiverings- en andere diëten. Het helpt het lichaam op een eenvoudige manier terug in harmonie te komen en zo de gezondheid te bevorderen.
 

ZONREFLEX

MASSAGE

voetreflex 2.png

Zonreflex is een krachtige, helende voetmassage, die kan helpen bij fysieke, mentale en emotionele problemen. De innerlijke afstemming is gericht op de Zon (je Hoger Bewustzijn). De gehele voet wordt behandeld volgens een vast, repetitief patroon, waardoor je volledig tot ontspanning kan komen. De grepen die gebruikt worden komen uit de klassieke voetreflexologie. De herhaling zorgt voor het steeds dieper zinken in je kern. In deze drukke tijden zorgt deze behandeling dat je even naar binnen kunt keren om opnieuw contact te maken met je innerlijke rust.

VOETREFLEXOLOGIE

TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

voetreflex 3.pngNaast de algemene voordelen van reflexologie, zorgt dit vooral voor het losmaken van het bekkengebied, het uitbalanceren van het hormonale stelsel en diepe ontspanning.

 

ONZE VOETREFLEXOLOGE

Franciska Vanlauwe

Franciska Vanlauwe 2.jpg

Van opleiding is Franciska sociaal assistente en criminologe. Ze is werkzaam als buurtwerkster in de Brugse Poort. Ze heeft een partner en 2 kinderen. Ze houdt van echt verbinding maken, zowel met mensen als tussen mensen. Het vooruit helpen van mensen, in welke vorm dit ook moge zijn, is iets waar ze veel voldoening uit haalt.

 

Franciska is al vanaf jonge leeftijd geïntrigeerd door de invloed van geest op lichaam en omgekeerd (holistische visie) en het diepe weten dat alles met elkaar verbonden is. Ze volgde verschillende cursussen en workshops die haar inzichten gaven (Live The Connection, bio-energetica, aromatherapie, verschillende yogavormen ...) in hoe deze wederzijdse invloed werkt. Ze volgde een opleiding tot voetreflexologie voor beginners en gevorderden bij Marleen Den Haese (CVO, Syntra). Zelf zwanger van haar 2de kind volgde ze de opleiding voetreflexologie tijdens de zwangerschap bij Heinrike Bergmans (Serafijn). De laatste, meer energetische opleiding, Zonreflex, volgde ze bij Mariëlle Van Zon. Zelf is ze heel nieuwsgierig naar wat er allemaal leeft in het veld van de complementaire geneeskunde en behandelswijzen en heeft bijgevolg al van heel veel geproefd. (EFT, EMDR, familieopstellingen, healing, reading,...) Iets dat nooit ophoudt: een leven lang leren... Al deze opgedane info en inzichten neemt ze mee in haar voetreflex-behandeling.

Wens je een afspraak te maken, dan kan je tijdens het boekingsproces de keuze maken tussen een sessie van 1u (€45) of 1u30 (€60).

Franciska is aanwezig op vrijdagvoormiddag. De sessies starten om 8u, 9u30 of 11u.

bottom of page