KINESITHERAPIE

De kinesitherapeuten binnen Qinobi hebben elk hun eigen specialisaties. Zo verzekeren ze complementaire zorg. In een eerste consult wordt in samenspraak met de patiënt een persoonlijke behandeling voorgesteld waarbij manuele technieken gecombineerd worden met een actieve aanpak.

 

SPECIALISATIES

Algemene kinesitherapie

Gewrichtsklachten, ontstekingen spier-pees apparaat, post-operatieve revalidatie

Rug -en Nekklachten

Via een combinatie aan behandeltechnieken (manuele therapie, osteopathische technieken, oefentherapie,..) wordt een behandelplan op maat opgesteld voor jouw klachten.

Bekkenklachten

Denk aan:

- Bekkeninstabiliteit tijdens of na de zwangerschap

- Pijn op het schaambeen, het stuitje, de liezen en de lage rug

- Klachten in het zitvlak of op de heupen.

 
 
 

Perinatale Kinesitherapie

Begeleiding tijdens de zwangerschap bij klachten en ter voorbereiding op de bevalling.

Aangepaste oefentherapie na de bevalling om contact met het lichaam te hervinden en het lichaam weer in vorm te krijgen.

Myofasciale Therapie - Dryneedling

Myofasciale Therapie behandelt pijnen die hun oorzaak vinden in het verkeerd functioneren van spieren. In deze spieren ontwikkelen er zich pijnpunten die via specifieke behandeltechieken behandeld worden.

Relaxatie

Bij ons kan jeterecht voor zowel individuele therapie als voor groepslessen relaxatie. Ga je voor het instant relax gevoel? Of wil je liever dieper aan jezelf werken om minder snel overprikkeld te raken?Het kan allemaal!

 
 
 

Wij werken als gedeconventioneerde kinesitherapeuten en rekenen een tarief aan van 30 euro per sessie van een halfuur.

Indien je jouw afspraak niet kunt nakomen gelieve dit minstens 24u op voorhand door te geven, zoniet zal de sessie in rekening worden gebracht.

© 2019 by QINOBI. Proudly created with Wix.com