top of page

PREG-MOM

Je bent zwanger! Proficiat!

Waarschijnlijk kijk je al reikhalzend uit naar de geboorte van je kleine wonder. Bij Qinobi zetten we ons in voor een veilige en gezonde zwangerschap.

Ook al verloopt de zwangerschap niet altijd helemaal zoals je verwacht had en heb je een hoop angsten of vragen, bij Qinobi kun je terecht voor zowel fysieke als mentale en emotionele ondersteuning. 

Moving Mom'ents

INDIVIDUEEL

Pre kiné pregmom

PRENATALE KINESITHERAPIE

Heb je last van bekkenklachten tijdens je zwangerschap? Of heb je nood aan een goede voorbereiding op je bevalling en wil je alles te weten komen over arbeidshoudingen en pershoudingen?
Ons team van gespecialiseerde kinesitherapeuten begeleidt jou tijdens en na de zwangerschap om tegemoet te komen aan jouw specifieke noden.

OSTEOPATHIE en ZWANGERSCHAP

De osteopaat ondersteunt het natuurlijke proces van de zwangerschap en de geboorte door het lichaam te helpen zich aan te passen aan die veranderingen.

ZWANGERSCHAPSDIABETES

Heb je zwangerschapsdiabetes ontwikkeld gedurende jouw zwangerschap of een verhoogde kans op het krijgen ervan? Maak je je zorgen over de impact ervan op jou en je baby? 

Onze diëtiste staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen.

VOEDING tijdens de ZWANGERSCHAP

Een gebalanceerd eetpatroon tijdens de zwangerschap is van groot belang voor zowel jouw gezondheid als die van je baby. Onze diëtiste biedt begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap en de ontwikkeling van je baby. Een gezond voedingspatroon vermindert de kans op complicaties zoals hoge bloeddruk en zwangerschapsdiabetes. Leer bewuste voedingskeuzes te maken en leg de basis voor de gezondheid van je kindje , en ook dat van jou!

PSYCHOLOGIE en ZWANGERSCHAP

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af. Het is een bijzondere en tegelijk overweldigende periode: je maakt een mentale transformatie door van vrouw naar moeder, je wordt geconfronteerd met de zorgen voor je kind en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken, daarnaast verandert plots alles wat vertrouwd voelt in je leven: hoe je in je relatie staat, hoe je in je werk staat, hoe je in je vriendschappen staat. 

Het kan dan erg verhelderend, confronterend, boeiend zijn om tijdelijk met iemand buiten je eigen netwerk in gesprek te gaan. Bij Lies kan je terecht met allerhande mentale zorgen.

VOETREFLEXOLOGIE en ZWANGERSCHAP

Naast de algemene voordelen van reflexologie, zorgt dit vooral voor het losmaken van het bekkengebied, het uitbalanceren van het hormonale stelsel en diepe ontspanning.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Voor massages werken wij samen met Jolien van Cocon. Zij brengt weldadige massages aan huis en is gespecialiseerd in zwangerschaps- en postnatale massages.

Osteopegmom
Psyco preg mo
ZSdiabetes
ZS en voeding
Osteopathie tijdens de zwangerschap
_MG_4360 B.jpg

PRENATALE GROEPSLESSEN

zwangershapsyoga pegom
_MG_4360 B.jpg
bottom of page