top of page

PREG-MOM

Je bent zwanger! Proficiat!

Waarschijnlijk kijk je al reikhalzend uit naar de geboorte van je kleine wonder. Bij Qinobi zetten we ons in voor een veilige en gezonde zwangerschap.

Ook al verloopt de zwangerschap niet altijd helemaal zoals je verwacht had en heb je een hoop angsten of vragen, bij Qinobi kun je terecht voor zowel fysieke als mentale en emotionele ondersteuning. 

Moving Mom'ents

INDIVIDUEEL

Pre kiné pregmom

PRENATALE KINESITHERAPIE

Klachten tijdens de zwangerschap of wil je begeleid worden om actief te blijven?
Ons team van gespecialiseerde kinesitherapeuten begeleidt jou tijdens en na de zwangerschap om tegemoet te komen aan jouw specifieke noden.

OSTEOPATHIE en ZWANGERSCHAP

De osteopaat ondersteunt het natuurlijke proces van de zwangerschap en de geboorte door het lichaam te helpen zich aan te passen aan die veranderingen.

PSYCHOLOGIE

Tijdens de zwangerschap komt er veel op je af. Het is een bijzondere en tegelijk overweldigende periode: je maakt een mentale transformatie door van vrouw naar moeder, je wordt geconfronteerd met de zorgen voor je kind en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken, daarnaast verandert plots alles wat vertrouwd voelt in je leven: hoe je in je relatie staat, hoe je in je werk staat, hoe je in je vriendschappen staat. 

Het kan dan erg verhelderend, confronterend, boeiend zijn om tijdelijk met iemand buiten je eigen netwerk in gesprek te gaan. Bij Lies kan je terecht met allerhande mentale zorgen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Voor massages werken wij samen met Jolien van Cocon. Zij brengt weldadige massages aan huis en is gespecialiseerd in zwangerschaps- en postnatale massages.

Zwangerschapsmassage
Osteopegmom
Psyco preg mo
Osteopathie tijdens de zwangerschap

BEWEGINGSLESSEN

Moving Moments preg mom
zwangershapsyoga pegom

ZWANGERSCHAPSYOGA 
met Kathleen

Binnen de sessies zwangerschapsyoga begeleidt Kathleen jou doorheen een aangename reeks houdingen die jou zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak ondersteunen in deze unieke periode.

 

Je ontdekt de kracht van je ademhaling, het bewustzijn over je bekkenbodemspieren en de rest van je lichaam groeit. De verschillende houdingen helpen jouw bekkenbodemspieren daarbij om spontaan krachtiger en tegelijk ook zachter te worden. Ideaal in voorbereiding op jouw arbeid en bevalling.

Zwangeschapsyoga
hypnobirthing
bottom of page